Nataschafuhr.com

Sumbangan KIT RM50 1 Ramadhan Al Mubarak disambut penuh kesyukuran oleh tiap umat Islam di seluruh dunia dan pelbagai persiapan untuk menyemarakkan ibadah dengan majlis ilmu bersolat terawikh berbuka puasa tadarus dan sebagainya

Sumbangan KIT RM50
1.Ramadhan Al Mubarak disambut penuh kesyukuran oleh tiap umat Islam di seluruh dunia dan pelbagai persiapan untuk menyemarakkan ibadah dengan majlis ilmu,bersolat terawikh,berbuka puasa,tadarus dan sebagainya.
2.Sehubungan itu,ada insan dan institusi diluar sana yang perlu diraikan atas jasa dan bakti yang dicurahkan kepada ummah.
3. Dalam bulan penuh barokah ini maka sumbangan berupa "KIT"yang terkandung didalamnya iaitu beras,gula,kurma,teh uncang,biskut tin dan sardin ini akan disampaikan kepada golongan aktivis masyarakat,pondok Tahfiz,fakir miskin dan pelbagai Institusi kebajikan.
4. Justeru melalui Lajnah Kebajikan Dewan Pemuda Pas Selangor, saya menyeru seluruh rakyat Malaysia yang prihatin untuk memberikan sumbangan berupa "KIT" yang berharga RM50 untuk diberikan kepada semua penerima seperti yang nyatakan .Dengan sumbangan ini dapatlah memberikan nilai tambah berlipat kali ganda pahala bersedekah dan menggembirakan penerima seisi keluarga.
5. Dengan amalan "Fastabiqul Khairat"semoga sumbangan ini mendapat perhatian dan dipermudahkan segala urusannya.
6.Sumbangan boleh disalurkan ke Akaun Maybank atas nama Dewan Pemuda Pas Negeri Selangor 564799120668
"UKHUWWAH FILLAH"
Mohamad Zahriezan Bin Jamaludin
Pengerusi Lujnah Kebajikan & SPPS
Dewan Pemuda Pas Selangor
7 Ramadhan 1436H bersamaan 24 Jun 2015
#akupemudapas

  2021-09-09     Admin

(0) Comments

Your Comment

Your Name