Nataschafuhr.com

Lama menyepi Hehe bukan apa saya tengah usahakan sesuatu yang bermanfaat untuk ramai orang insyaAllah

Lama menyepi? ? Hehe..bukan apa, saya tengah usahakan 'sesuatu' yang bermanfaat untuk ramai orang insyaAllah. Doakan teman ye yop..
-----------------------------------------------------------------------------------
Alhamdulillah selesai 2 hari berguru dengan Founder Ketuk-Ketuk Aidilfitri (KKAF), Pn. Aishah Ramond. Seorang yang very humble, berpengalaman sangat luas dalam dunia F&B. Berbelas tahun pengalaman bersama KFC, Chicken Rice Shop, Baker's Cottage & lapangan Training.
Memang teramatlah sangat berbaloi-baloi dapat berguru dengan beliau, walaupun dari Sungai Petani sampai ke Port Dickson abam terjah.
Buat keputusan betul-betul nak join pun dah saat akhir tapi alhamdulillah ada rezeki saya menyedut banyak sangat ilmu dengan beliau. Ilmu-ilmu ni bukan sekadar teori tapi ilmu-ilmu yang sangat praktikal untuk bisnes F&B macam saya. Balik terus duplicate, copy paste & cut paste dalam bisnes kita.
Jom pakat follow beliau di FB.
#HAFAempire
#sesuatuyangkecurliur
#easytoeat

  2021-06-11     Admin

(0) Comments

Your Comment

Your Name